Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatery prywatne u Danusi

Adres obiektu Wierchomla Wielka 78, 33-350 Wierchomla Wielka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Iwona, Marcin i Mateusz z Warszawy
Dodano: 2017-09-07
Pobyt od: 2017-08-12 do 2017-08-26 IP: xxx.235.42.21
 
 
  

Byliśmy dwa tygodnie w sierpniu w pięć osób, zajmowaliśmy dobrze wyposażony apartament i pokój z balkonem, wspaniałe miejsce, ciche, klimatyczne, ze wspaniałymi widokami, a właściciele, no cóż, wprost cudowni, sympatyczni, pomocni. Gorąco polecam i pozdrawiam serdecznie Panią Danusię i Pana Mirka.


Iwona, Marcin i Mateusz z Warszawy - opinia o obiekcie Kwatery prywatne u Danusi Iwona, Marcin i Mateusz z Warszawy - opinia o obiekcie Kwatery prywatne u Danusi
 
 

Bartek i Agnieszka
Dodano: 2017-03-01
Pobyt od: 2017-02-11 do 2017-02-18 IP: xxx.180.162.63
 
 
    

Byliśmy u Pani Danusi na czas ferii zimowych na nartach, bardzo nam się podobało, czysto i schludnie, nasz pokój był bardzo przytulny, wieczorem po uchyleniu okna słychać było szum górskiego potoku, który płynie obok domu. Gospodarze są bardzo mili i pomocni jeśli chodzi o rozeznanie w terenie:) w zasadzie jest to najbliższa prywatna kwatera od stoku narciarskiego, pomijam kwatery znajdujące się obok stoku, które są znacznie droższe (przynajmniej w czasie działania stoku narciarskiego). Obok domu znajduje się sklep, w którym można zapatrzeć się niemal we wszystko (w tym w świeże pieczywo), gospodarze dysponują też sporym placem parkingowym, schowkiem na narty oraz altanką, w której można zrobić sobie ognisko. Dojazd samochodem na stok zajmuje 3-4 minuty, więc niezmotoryzowani też nie będą mieli problemu z dotarciem. Szczerze polecamy noclegi u Pani Danusi.


Bartek i Agnieszka - opinia o obiekcie Kwatery prywatne u Danusi
 
 

Gosia Mariusz Patryk Sebastian
Dodano: 2017-02-19
Pobyt od: 2017-02-11 do 2017-02-18 IP: xx.47.74.146
 
 
    

Bardzo ładne i ciekawe miejsce naprawdę godne polecenia. Bardzo czysto i miło.Przepiękna okolica. Super właściciele👍Polecamy


 
 

Barbara i Andrzej z Chrzanowa
Dodano: 2015-08-08
Pobyt od: 2015-07-18 do 2015-08-01
 
 
    

Pobyt w Wierchomli u Pani Danusi i u Pana Mirka uważamy za wspaniały. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z taką perfekcją pod każdym względem. Gospodarze przesympatyczni i uczynni,a do tego bardzo gościnni. Dom czyściutki i przyjemny. Pokoje prezentują wysoki standard. Lokalizacja perfekcyjna - zarówno na terenie ogrodu można wypocząć, wyciszyć się i spędzić miło czas, jak i poza obiektem, gdzie można spacerować, jeździć na rowerze, zbierać grzyby, itd. Naszym zdaniem - idealne miejsce na wypoczynek dla każdego. Dziękujemy :-)


 
 

bogdan i lucyna z krakowa
Dodano: 2014-08-31
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-27
 
 
    

Miejsce wymarzone, żeby oderwać się od cywilizacji, aż ciężko wrócić do normalności. :) Gospodarze - do rany przyłóż - mili, uczynni, pomocni. :) lucyna i bogdan - kraków


bogdan i lucyna z krakowa - opinia o obiekcie Kwatery prywatne u Danusi
 
 

Małgosia i bogdan z Jaworzna
Dodano: 2014-08-19
Pobyt od: 2014-08-03 do 2014-08-13
 
 
    

tTydzień temu wróciliśmy z wypoczynku w Wierchomli polecamy kwaterę czysto miło gospodarze b.mili i pomocni okolica cudna niedaleko wyciąg krzesełkowy.Jesteśmy bardzo zadowoleni pozdrawiamy gospodarzy.


 
 

Karol i Dominik Bąkała
Dodano: 2013-02-10
Pobyt od: 2013-02-02 do 2013-02-09
 
 
    

Polecamy bez względu na charakter wypoczynku. Właściciele na 5 pod każdym względem, pomocni i kontaktowi. Lokalizacja umożliwia bliski kontakt z naturą (góry, wyciągi). Polecamy szczególnie dla lubiących aktywne spędzanie czasu.


 
Lila i Zbyszek
Dodano: 2012-02-26
Pobyt od: 2012-02-22 do 2012-02-26
 

Polecamy to miejsce,Gospodarze mili i sympatyczni. Kwatera czysta, nic nie brakuje. Ciepło i przyjemnie. Do sklepu blisko, wszystko zgodnie z opisem. Naprawdę warto !!!


 
Ratajscy,Wodzyńscy
Dodano: 2012-02-11
Pobyt od: 2012-02-04 do 2012-02-11
 

Gorąco polecamy pobyt w tym domu, czyściutko i cieplutko, gospodarze bardzo mili,przebywaliśmy w tym miejscu 2 raz i zawsze jest ok.Pozdrawiamy właścicieli.


 
Magda,Mateusz,Henia i Grześ
Dodano: 2012-01-15
Pobyt od: 2011-01-08 do 2011-01-08
 

Miejsce godne polecenia. Super wypoczynek i wspaniali gospodarze, pokoje czyste zgodne z opisem, internet i tv. Około 50 m sklep w którym zawsze były świeże bułeczki i coś na rozgrzanie :-) Serdecznie pozdrawiamy właścicieli. Na pewno tam wrócimy. Gorąco polecamy.


Opinie 1-10 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie